« جنگ بسط يافته اينترنتي آمريکا و القاعده | صفحه اول | فیلترینگ بومی »

پنجشنبه 22 بهمن 1383

مواظب YahooWinner باشید

گروهی شیاد و حقه باز (از اونهایی که ادعای هکریشون میشه) یک سری ایمیل زدن به افراد فعال در وب فارسی مه یاهو سرویس ثبت دامین رایگان راه اندازی کرده است.و شما را به عنوان برنده دعوت نامه نسخه ازمایشی آن میخوانند. اما مراقب باشید که این چیزی نیست جز یک دام برای گرفتن پسورد عبور شما!.سایتی http://yahoowinner.com یک سایت کاملا دروغین هست و حتی انرا میتوان از اطلاعات Whois آن نیز فهمید.
تکمیلی :البته قابل حدس است که یاهو که خود ثبت کننده دامنه هست از ریجیستر فلای برای ثبت دامین خود استفاده نمیکند. اما در جهت تکمیل مطلب و افشای حماقت شیادان ذکر شده لینک دعوت نامه کذایی که برای من ارسال شده بود را هم در زیر میآورم.
(مواظب باشید که اشتباها اینجا نام کاربری یا کلمه عبور خود را وارد نکنید)
http://yahoowinner.com/Y66qln8VSP1Njjbp4zWMcOM4LHjHac2wBTVRFUYzJOVFkxTlRVM09RLS0BYaSyo

نوشته شده توسط: در February 10, 2005 06:48 PM | آی تی

Trackback Pings

براي ارسال دنبالک از لينک زير استفاده نماييد
http://itiran.net/cgi-bin/mt/itiran-tb.cgi/746

:نظرها

من می خواهم اطلاعات جامعی در رابطه با طراحی سایت (وب ) کسب کنم مطالب مهم و با اهمیت برایم می فرستید ؟
متشکرم

نوشته توسط: مجید at April 10, 2005 12:22 AM

سلام

ببخشید چرا وقتی که وارد سایت شما می شوم آنتی ویروس من میگه این سایت ویروس داره

اگر وبروس رو بر ندارید از شما شکایت میکنم
واقعا میگم اصلا هم شوخی نمی کنم !!!!!!!!!!1

نوشته توسط: ali at March 2, 2005 10:59 PM

داداش کارت خیلی درسته
ولی من یه مشکل دارم اونم اینکه نمی تونم فایل های پایگاه داده ها را حفظ کنم و یا روش رمز بذارم یعنی وقتی من همراه برنامه چند تا فایل دیتا بیس هم می ذارم طرف می تونه خیلی راحت با نرم افزار اکسس اونا رو باز کنه که خیلی بد و تابلو می شه
در ضمن اگه از توی اکسس قفلش کنم باز توی ویژوال بیسیک باز نمی کنه اگه بلدی راهنماییم کن که خیلی گیر کردم با تشکر شاکریم

نوشته توسط: محمد at February 18, 2005 09:33 PM

سلام .. خب با این whois که من دارم میبینم 100 درصد مطمئن هستم که اینها ایرانی هستن (جایی می گفتن این یک گروه خارجی هست) .. همه داستان RegisterFly رو به خاطر داریم که گفتن دامین های ایرانی رو بخاطر تحریم آمریکا بسته (حتی توی آی تی ایران هم اینطور مطرح شد)اما غافل از اینکه اصل ماجرا چیز دیگه ای بود !!! فکر می کنم این دامین خیل زود بسته میشه چون با کارت اعتباری قلابی ریجستر شده (-;

نوشته توسط: علی پارسا at February 11, 2005 12:14 AM

نوشتن يک نظر




اطلاعات من را حفظ کن